Copyright 2010 by sloop-werk.nl    All Rights reserved    E-Mail: info@sloop-werk.nl
van Dieten
s l o o p w e r k e n
De oorsprong van  Van Dieten Sloopwerken is terug te voeren tot een loonwerkbedrijf, dat in de loop der jaren ook graafwerk ging verrichten.
In 1975 nam de heer Antoon van Dieten het bedrijf, na er jarenlang zelf werkzaam in  te zijn geweest, over van zijn vader. Hij stopte met de loonwerkactiviteiten, maar startte een nieuwe activiteit op, n.l. het aannemen van sloopwerkzaamheden. Het eerste grote sloopwerkproject was het toenmalige gemeentehuis te Ravenstein. Er volgden nog meer grote projecten, waaronder  het St. Josephziekenhuis te Veghel, en het station in Oss etc. .
De sloopactiviteiten ontwikkelden zich zo succesvol dat zij  binnen enkele jaren de belangrijkste en grootste activiteiten van het bedrijf werden. In 1990 kwam  zoon Mathieu in het bedrijf werken. Onder leiding van zijn vader leerde hij op de werkvloer alle facetten en de fijne kneepjes van het slopersvak. Gesteund door de opgedane werkervaring besloten vader en zoon de bedrijfs-activiteiten toe te gaan spitsen op renovatie-sloopwerk en interieurverwijdering. Ook deze stap bleek tot op de dag van vandaag succesvol te werken, gezien de reacties van hun, veelal sinds jaren, vaste opdrachtgevers.
Sinds een aantal jaren is de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen van Mathieu van Dieten, die evenals zijn vader, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel heeft staan.
Ons Verleden.....